Zlatibor ispunjava sve vaše želje, a neke od mogućnosti izdvojili smo za vas

U korak sa prirodnim blagodetima

U korak sa prirodnim blagodetima
Zlatibor, sa svojom netaknutom prirodom, lekovitim biljnim vrstama, čistim vazduhom, izvorima lekovite vodoe i jednistvenom mikroklimom pruža vam mogućnosti za vrhunski odmorom. Razne blagodeti Zlatibora možete videti uz šetnje kroz živopisne predele, vožnju bicikla ili jahanje.
Takođe, možete planirati kraće ili duže izlete do zanimljivih odredišta kao što su Stopića pećina, jedinstvni vodopad Gostilje, drevno selo Sirogojno,čuvar zlatiborske kulturne, umetničke i zanatske baštine i još mnogo toga. Nadomak Zlatibora nižu se razne druge zanimljivosti koje će vaš odmor učiniti večnim. Poseta Mokroj Gori, splavarenje kanjonom Tare, vonja jezerom Uvac, samo su neke od mogućnosti koje će vas prelaviti utiscima.
Zlatibor je mesto koje će vaše raspoloženje popraviti, a zdravlje poboljšati. Za vaše zdravlje - kontrolnim ili dijagnostičkim pregledima, pobrinuće se tim vrhunskih stručnjaka instituta Čigota.

Ski staze

Ski staze
Planinski masiv Tornik, koji se uzdiže nadomak naših apartmana, krasi sliku ovog krajolika. Tornik, sa svojih 1.496 metara nadmorske visine, predstavlja odličan skijaški teren. U ovom skijaškom kompleksu na raspolaganju su četiri ski staze: Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac. Najduža od njih iznosi 2550 metara. Staze opslužuje tri ski lifta i žičare. Najnovije puštena u rad, brza i moderna šestoseda žičara, ima kapacitet od 3000 skijaša na sat. Ovaj ski prostor udaljen je 9 kilometara od naših apartmana.
Ako ste na Zlatiboru sa svojim mališanima, preko puta naših apartmana, Zlatibor vam je obezbedio i prostor za zimske sportove i rekreaciju sa nekoliko bebi ski liftova, koji će vašim mališanima i vama pružiti pravo zimsko uživanje.
Više informacija putem telefona ski kliba “Zlatibor” 063/603-427, ili na sajtu www.skijalistasrbije.rs.

Sportski tereni

Sportski tereni
Zlatibor vam, pored skijanja, pruža mogućnost za bavljenje raznim sportovima. Obiluje raznim terenima za frubal, košarku, tenis, rukomet odbojku, u zatvorenom prostoru i vani. Ovde su neki od kontakata na koje ćete dobiti više potrebnih informacija:  
- fudbal - sportski cenar Čajetina 031/832-104,031/ 831-998,
- hotel Palisad 031/845-032,
- tenis - teniski klub Springs 064/137-13-10,
- hotel Palisad 031/845-032,
- tereni za male sportove - odmaralište Ratko Mitrović 031/ 841-369,
- SB Čigota 031/841-141.

Welness & spa

Welness & spa
U trenucima opuštanja i relaksacije, vaše uživanje će upotpuniti i welness&spa tretmani. Masaža, sauna, parno kupatilo, plivanje, deo su ponude koja vas očekuje. Najbolje usluge, uz veliko iskustvo i stručnost na raspolaganju su vam u rekax centru zdravstvenog instituta Čigota.
Sve neophoden informacije o rezervacijama, možete dobiti putem telefona 031/ 841-182, ili na internet stranici www.cigota.rs.

Noćni provod

Noćni provod
Za vaše opuštanje u prijatnom društvu, potrudili su se brojni zlatiborski kafići i noćni klubovi, koji su koncentrisani u samnom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini apartmana Tojić. U zavisnosti od vaših navika, ostavljamo izbor vama. Svaki od ovih ugostiteljskih objekata pružiće vam svojevrsnu zabavu i opuštanje.

Zlatiborske đakonije

Zlatiborske đakonije
Još jedno od iznenađenja Zlatibora, probudiće vaša čula. Zlatiborsa kuhinja obiluje raznim specijalitetima. Hrana na Zlatiboru je posebnog i izvanrednog ukusa. Vrhunski proizvodi od svežeg i sušenog mesa - zlatiborski pršut, jagnjtina, sač,..., mlečni proizvodi - zlatiborski sirevi i kajmak, a svakako i poslastice sa šumskim voćem, učiniće da se osećate kao najveći gurman.
Kao potvrdu ovoga, pre nego što probate bilo šta iz zlatiborske kuhinje, pružiće vam opojni mirisi kojma nikako nećete moći odoleti.

Turistička organizacija Zlatibora

Turistička organizacija Zlatibora
Mi vam nudimo svu udobnost i konfor naših apartmana.
Zlatibor vam nudi mnogo toga. Ako vam je, pored ovoga što smo vam ovde pomenuli, potrebno još informacija, možete ih pronaći na sajtu turističke organizacije Zlatibor - www.zlatibor.org.rs.