Vila Vukadin

Naš kutak sreće
Postoji jedno mesto, koje će svaki vaš dan učiniti prijatnim. Uz topli pozdrav, pozivamo vas da uživate u udobnosti naših apartmana i širokom zlatiborskom gostoprimstvu. Za vaš odmor i udoban boravka, na raspolaganju vam je pet lux apartmana u centru Zlatibora.

U srcu Zlatibora

Dragulj prirode

Tamo gde se šarm zlatnog momka stapa sa sunčevim zrakom, a mir upotpunjuje udobnost, tamo je mesto za vaš odmor. Tamo gde priroda pokazuje svu svoju raskoš, a okolina obiluje raznolikim sadržajima, tamo je mesto za vaše uživanje. U srcu ovog bogatog ambijenta, naša vrata širom su vam otvorena.

Apartmani

U vili Vukadin nudimo vam pet luksuznih apartmana, potpuno opremljenih da vaš boravak na ovoj divnoj planini učine još lepšim. Apartmani su smešteni u najužem centru Zlatibora, na oko 100 metara od ski kompleksa Obudovac.

Okolina

Nadomak apartmana u ponudi vam je pregršt zanimljivosti. Zlatibor se istinski potrudio da svoju dobrodošlicu učinu najlepšom. Na vama je samo da izaberete u čemu najviše želite da uživate. A kada se uželite mirnih trenutaka, mir u našim apartmanima podariće vam potpuno opuštanje. Prostor apartmana s ljubavlju smo uredili, da svakom našem gostu omogućimo beskrajno uživanje.

Period odmora

Na Zlatiboru je uvek bogata ponuda raznih događaja. Pored vašeg zimskog ili letnjeg odmora, možete nam doći u goste i za vreme praznika. Nova godina, Božićna noć, prvomajski i uskršnji dani i drugi praznici daju vam siguran povod, da ih sa svojom porodicom ili u društvu prijatelja provedete na ovom predivnom mestu, ugošćeni u našim apartmanima.